Škoda SMARTLINK+

255,33 

Šifra: 6VA054830 Kategorija:

Opis

Škoda SMARTLINK+, MIB3, Pr.Nr.9WC za Fabia PJ, Scala NW1, Octavia NX, Kamiq NW4

Sistem Smartlink WLAN podpira povezovanje pametnih telefonov ali tablic v okviru standardov Apple CarPlay, Android Auto ali Mirror Link™.

Funkcija Smartlink omogoča prikaz samo s strani proizvajalca odobrenih aplikacij pametnega telefona.

Poizvedba o združljivosti naprave: https://compatibilitylist.skoda-auto.com

Samo za Fabia (PJ), Scala (NW1), Octavia (NX) in Kamiq (NW4) s številko PR I8P ali I8Q.

Opomba za servisne partnerje: Smartlink je mogoče aktivirati samo v infotainmentu z ikono Smartlink na zaslonu. Po kliku na ikono se prikaže sporočilo: »Funkcijo lahko odklenete z aktivacijskim ključem. Obrnite se na svojega prodajalca.« Če je vozilo opremljeno z infotainmentom, ki ne ponuja funkcije Smartlink, licence ni mogoče izdati in funkcije ni mogoče namestiti.

Opomba: Ta izdelek je samo za vozila z MIB3 s številko PR 9WC. Aktivacija je veljavna in aktivna samo za eno vozilo. Ko je vozilo prodano, mora kupec izročiti aktivacijski dokument. V primeru popravila vozila se aktivacija obnovi. Povezava s pametnim telefonom je možna preko WLAN ali USB vmesnika.

Omejitve: Smartlink WiFi ni namenjen za vozila z infotainment Amundsen in Columbus (PR # 8AR). Ta izdelek ni namenjen za vozila, izdelana od tedna 40/2022 z enotami MIB 654035871K, 654035869J in 654035869K.

Obseg kompleta: licenčni dokument z aktivacijskim ključem.

 

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.