Ročna ura

Ročna ura Monte Carlo

33,61 

Šifra: 3U0050800A Kategoriji: ,

Opis

Digitalna ročna ura s črnim ohišjem in rdečim silikonskim trakom.; Zaslon prikazuje ure / minute / sekunde / mesec / dan / leto / teden; Funkcija alarma in dremeža; Izberete lahko 12/24 urni prikaz; časovnik; osvetlitev ozadja; Vodoodporen do 10 ATM; Barvno oblikovanje “Monte Carlo”, logotip “Monte Carlo” na hrbtni strani ohišja; Blagovna znamka ŠKODA na pritrdilnem elementu iz nerjavečega jekla

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Rdeča

Proizvajalec