Ročna ura Škoda

Moška ura Motorsport

103,48 

Šifra: 000050800R Kategoriji: ,

Opis

Analogna ročna ura v ohišju iz nerjavečega jekla, prikaz datuma, funkcije kronografa, oznake na številčnici SKODA Motorsport, vodoodporna do 10 ATM, mineralno steklo, japonski mehanizem Seiko Epson VR34A, črni silikonski trak z zelenimi šivi in ​​zaponka iz nerjavečega jekla z blagovno znamko SKODA . Pakirano v zeleni darilni škatli. Premer ohišja: 45 mm

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Črna

Proizvajalec