Ročna ura

76,13 

Šifra: 000050800AE Kategorija:

Opis

Elegantna unisex ura s paščkom iz recikliranega materiala in podlogo iz pravega usnja za večje udobje v stiku s kožo. Matirano ohišje številčnice v antracitno sivi barvi. Zadnji del ohišja v enaki barvi izboljša celoten videz ure. Številčnica s svetlečimi kazalci v električno zeleni barvi, krona v smaragdno zeleni barvi. Funkcija nastavitve datuma.

Tehnični podatki:

Mehanizem SEIKO VX42, baterija SR920SW. Vodoodpornost do 5 ATM.

Blagovna znamka: črn logotip ŠKODA na številčnici in minimalističen logotip ŠKODA na zaponki

Teža: 117g

Barva paščka: antracitna

Material: nerjaveče jeklo (ohišje in zaponka), mineralno steklo (številčnica), RPET (pašček), pravo usnje (podloga paščka)

Premer: 40 mm

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.