Ročna ura

38,32 

Športna ura

Ni na zalogi

  Izdelka trenutno ni na zalogi v naši trgovini. V kolikor želite, nam v spodnjem obrazcu pustite svoj kontakt in vas o dobavljivosti izdelka obvestimo po e-pošti.
  Šifra: 000050800T Kategoriji: ,

  Opis

  Fitnes ura z blagovno znamko ŠKODA. Funkcije: čas, datum, utrip, števec korakov, razdalja, kalorije, alarm za SMS ali dohodne klice, merjenje spanja. Vodoodporen. Lahko se poveže s pametnim telefonom (Android, iOS) prek Bluetootha. Polnjenje poteka prek povezave USB. Čas polnjenja 1-2 uri, čas pripravljenosti do 8 dni.; Jeziki: češki, nemški, angleški, španski, francoski, madžarski, italijanski, japonski, poljski, portugalski, ruski in ukrajinski.; Material: silikonska zapestnica, plastično ohišje; Barva: Črna; Dimenzije: 24 x 2 cm

  Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
  Fotografije so simbolične.

  Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

  Dodatne informacije

  Barva

  Črna

  Proizvajalec