Reševalni obesek

7,70 

Šifra: 6U0087010 Kategoriji: ,

Opis

Obesek za ključe v sili z logotipom Škoda v električno zeleni barvi. Obesek za ključe ima dve funkciji: nož, prekrit z raztegljivo sponko, za rezanje zataknjenih varnostnih pasov in udarec za razbijanje stranskih stekel avtomobila. Igla se aktivira s pritiskom vzmetne glave na avtomobilsko okno. Novo v reciklirani embalaži brez plastike.

Teža: 30g

Barva: Črna

Material: ABS plastika

Dimenzije: 12,5 x 7 x 2,5 cm

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.