Potovalna blazina

Otroška potovalna blazina

8,89 

Šifra: 000087703JK Kategorija:

Opis

Dvobarvna potovalna blazina, napolnjena z majhnimi plastičnimi kroglicami, tako da se blazina idealno prilagodi obliki glave. Ena stran z zelenim, puhastim mikro-plišom za udobno oporo, spodnja stran s sivo mešanico poliester-spandeks. S pritrditvijo spredaj. Blagovna znamka: oznaka SKODA na strani. Dimenzije: 30 x 30 x 10 cm.

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Zelena

Proizvajalec