Posoda za prigrizke

Škatla za prigrizke iz bambusa, z gumijastim tesnilom in elastičnim trakom. Prostornina: 1,1 l. Dimenzije: 20 x 12 x 7,5 cm.

8,64 

Šifra: 000069643D Kategorija:

Opis

Škatla za prigrizke iz bambusa, z gumijastim tesnilom in elastičnim trakom. Prostornina: 1,1 l. Dimenzije: 20 x 12 x 7,5 cm. Ni primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Bež

Proizvajalec