Polnilni kabel

1.062,63 

Univerzalni polnilnik iV iz originalne opreme ŠKODA omogoča preprosto in priročno polnjenje neposredno iz električnega omrežja in brez potrebe po vgradnji polnilnika. Omogoča vam, da v celoti izkoristite eno od glavnih prednosti električnega avtomobila, to je možnost polnjenja skoraj kjerkoli – doma, v službi, v počitniški hiši ali vikend hiši.

Ni na zalogi

  Izdelka trenutno ni na zalogi v naši trgovini. V kolikor želite, nam v spodnjem obrazcu pustite svoj kontakt in vas o dobavljivosti izdelka obvestimo po e-pošti.
  Šifra: 000054412P Kategoriji: ,

  Opis

  Ergonomski ročaj omogoča enostavno rokovanje, nivo napolnjenosti pa lahko enostavno spremljate na armaturni plošči. Univerzalni polnilnik iV je namenjen polnjenju doma, tako iz industrijske 230 V vtičnice kot iz standardnega EU hišnega priključka. Rdeči adapter lahko napolnite za industrijsko vtičnico 400 V / 16 A z največ 11 kW, če adapter uporabljate za gospodinjsko vtičnico, je hitrost polnjenja 2,3 kW.

  Univerzalni polnilnik iV za polnjenje doma je sestavljen iz treh delov:
  – ohišje 11 kW s kablom, ki se vtakne v vtič vozila,
  – industrijski adapter za 16 A / 400 V, ki omogoča polnjenje pri 11 kW,
  – Domači omrežni adapter in standardna 220V vtičnica.

  Za priročno shranjevanje kablov lahko naročite posebno vrečko za polnilne kable 000 087 317BQ, da jih zaščitite pred prahom in poškodbami. Ko potujete v tujino, preverite, ali je kabel primeren za polnjenje v državi, ali uporabite reduktor¨

  Material: kovina, plastika, guma

  Barva: Črna / Siva / Rdeča

  Komplet vsebuje: ohišje z 11kW kablom, industrijski napajalnik, adapter za domače omrežje

  Tehnične specifikacije:
  – Nazivna moč: 11 kW,
  – Napajanje: 3-fazni 16A,
  – Delovna napetost: 220V / 400V,
  – Nazivni tok: 10A / 16A,
  – Priključek vozila: tip 2,
  – Vtič na polnilno postajo: standardna EU vtičnica, industrijske 400V/16A vtičnice
  – Dolžina kabla: skupna dolžina približno 6 m
  – Bluetooth št

  Brez vzdrževanja: Po potrebi obrišite polnilni kabel s suho ali rahlo vlažno krpo. Ne uporabljajte agresivnih čistilnih sredstev, voskov ali kemičnih topil.

  Garancija: 24 mesecev Priporočilo – redni pregledi s strani usposobljenega serviserja.

  Teža: 3,5 kg

  Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
  Fotografije so simbolične.

  Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

  Dodatne informacije

  Proizvajalec

  Barva

  Črna / Siva / Rdeča