Polnilni kabel z internetno in bluetooth povezavo

2.023,98 

Šifra: MOON12602052 Kategorija:

Opis

Avtomatsko pošiljanje poročil o zaračunavanju omogoča celovit pregled nad tedensko in mesečno zaračunano energijo ter iz tega izhajajočimi stroški. Moč polnjenja in čas polnjenja je mogoče priročno nadzorovati prek aplikacije. Z integriranim modulom WLAN lahko kabel povežete neposredno z internetom in ga nadzirate prek spleta od kjer koli.
Poleg tega sta bila dizajn in konstrukcija kabla optimizirana. Tanjši kabel in izboljšani priključki adapterja zagotavljajo manjšo težo, lažje rokovanje in večjo varnost.

Dolžina 5m.

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.