Polnilni kabel

215,79 

Šifra: 000054412AM Kategorija:

Opis

Enostavno in priročno polnjenje neposredno iz vtičnice, kjer koli ste – doma, v službi ali na počitnicah. S polnilnim kompletom MODE 2 iz originalne dodatne opreme Škoda lahko v celoti uživate v prednostih električnega vozila, ki vključuje okolju prijazno in varčno delovanje ter univerzalno možnost polnjenja skoraj povsod. Komplet za polnjenje MODE 2 je zasnovan za domače polnjenje in je odlična rešitev za stranke, ki morajo svoje vozilo polniti prek običajne električne vtičnice. Kabel MODE 2 se prodaja v enem kosu.

Komplet za polnjenje MODE 2 vključuje:
Kabel MODE 2 (enota), zasnovan za priključitev na vtič vozila/standardno EU vtičnico (druga stran kabla).
Čistilo za polnilni kabel.

Za praktično shranjevanje kablov v prtljažniku je možno naročiti posebno torbo za polnilne kable (000 087 317BQ) v kateri so zaščiteni pred prahom in poškodbami.

Material: kovina, plastika, guma

Barva: črna/siva/rumena

Komplet vsebuje: ohišje s kablom in domačim napajalnikom na električno omrežje, čistilo za polnilni kabel.

Tehnične specifikacije:
– Nazivna moč: 2,3 kW
– Delovna napetost: 230V
– Nazivni tok: 10 A
– Priključek na vozilo: Tip 2
– Vtič polnilne postaje: standardna EU vtičnica
– Skupna dolžina kabla: cca 6 m.

Vzdrževanje: Kabel ne potrebuje vzdrževanja. Po potrebi ga obrišite s čistilom za kable, ki je priloženo kompletu.

Garancija: 24 mesecev. Priporočila – redni pregledi s strani usposobljenega serviserja.

Teža: 3,5 kg

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.