Podloga za sedež

30,96 

Podloga za otroški sedež

Na zalogi

Šifra: 000019819A Kategoriji: ,

Opis

Vendar pa lahko nameščen otroški sedež na avtomobilskem sedežu pusti sledi z občutljivimi materiali za oblazinjenje (usnje, materiali z drobnimi nitmi). Zaščitna blazina za otroške sedeže ni le idealna rešitev tega problema, ampak tudi ščiti prevleko sedeža pred obrabo in umazanijo. Zaradi nedrsečih površin je oblazinjenje odporno na premike, kar zagotavlja tudi stabilnost otroškega sedeža.Otroci lahko uporabljajo praktične mrežaste žepe za shranjevanje igrač ali manjših delov. Blazinico lahko uporabite za vse vrste otroških sedežev. Ko kombinirate otroški sedež z zaščitno oblogo, povečate varnost vašega otroka v vozilu. Barva: siva / črna

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Siva

Proizvajalec