Palerina – pončo

Dežna palerina – pončo

1,70 

Šifra: 000084002 Kategorija:

Opis

Univerzalni dežni pončo v praktični plastični kroglici (premer 6,3 cm) s karabinom. Na primer, idealno ga je mogoče pritrditi na nahrbtnik in ga po potrebi hitro razpakirati. Pončo je zelen z napisom ŠKODA Motorsport na prsih. Barva zelena; Material: plastika; Mere: širina 115 cm, dolžina 90 cm

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Zelena

Proizvajalec