Otroški sedež

Otroški sedež Za skupino 01, primerno za otroke od 9-18 kg teže, torej za otroke od cca 9 mesecev do 4 let.

V skladu z ECE R 44/04.

646,31 

Šifra: DDA000006 Kategoriji: ,

Opis

Otroški sedež je v avtomobilu mogoče namestiti samo v smeri vožnje, bodisi na zunanjih zadnjih sedežih bodisi na sovoznikovem sedežu, ki je opremljen s sistemom ISOFIX (pritrdilne oči med oporo in sedežem).Otrok je pripet s pettočkovnim pasom otroškega sedeža, ki je nastavljiv po višini glede na spreminjajočo se velikost otroka. Otroški sedež je mogoče uporabljati v treh položajih – sedeči, počivati ​​in leže.Ko je otroški sedež nameščen na sovoznikovem sedežu, je treba sedež premakniti v najvišji možni položaj in čim bolj nazaj. V primeru avtomobilov, ki so opremljeni s pritrdilnimi ušesi na hrbtni strani opor za zadnje sedeže, je otroški sedež mogoče pritrditi tudi s pritrdilnimi pasovi Top Tether.

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Siva

Proizvajalec