Otroški dežni plašč (velikost 134)

12,82 

Ni na zalogi

  Izdelka trenutno ni na zalogi v naši trgovini. Če želite, nam v spodnjem obrazcu pustite svoj kontakt in vas o dobavljivosti izdelka obvestimo po e-pošti.
  Šifra: 000084002M-1-1 Kategorija:

  Opis

  Otroški dežni plašč, ki ima na sprednjem delu avtomobilsko značko z odsevno obrobo, zadnji del plašča pa krasi napis “ŠKODA Love Kids”.

  Za varnost je okoli kapuce, manšete in na spodnjem robu dežnega plašča odsevni trak. Širina traku je 1 cm. Okoli kapuce je vrvica za prilagajanje velikosti. Dežni plašč se zapira z gumbi.

  Teža: 158g

  Barva rumena

  Material EVA (etilen, vinil, acetat)

   

   

  Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
  Fotografije so simbolične.

  Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.