Otroški dežni plašč (velikost 104)

12,82 

Na zalogi

Šifra: 000084002M Kategorija:

Opis

Otroški dežni plašč, ki ima na sprednjem delu avtomobilsko značko z odsevno obrobo, zadnji del plašča pa krasi napis “ŠKODA Love Kids”.

Za varnost je okoli kapuce, manšete in na spodnjem robu dežnega plašča odsevni trak. Širina traku je 1 cm. Okoli kapuce je vrvica za prilagajanje velikosti. Dežni plašč se zapira z gumbi.

Teža: 158g

Barva rumena

Material EVA (etilen, vinil, acetat)

 

 

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.