Otroški avtosedež

98,75 

Otroški avtosedež ISOFIX razred 2/3
Za otroke od 15 do 36 kg (od cca. 3,5 do cca. 12 let)

Na zalogi

Šifra: GO8765764700 Kategoriji: ,

Opis

Opremljen s priključki ISOFIX za nastavitev z enim klikom. To zagotavlja stabilno in trdno namestitev v avto. Enostavno in varno prileganje. Varna stranska zaščita. Raste skupaj z otrokom. 7-smerni naslon za glavo, nastavljiv po višini, in široko nastavljiva stranska zaščita. Dobavljivo tudi za druge modele, kontaktirajte prodajnega svetovalca 07/3460700 ali pošljite povpraševanje.

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Siva

Proizvajalec