Nosilec za kolo

223,81 

Strešni nosilec za kolo

Na zalogi

Šifra: 000071128P Kategoriji: ,

Opis

Nosilec za kolo iz ponudbe originalne dodatne opreme ŠKODA je ena od možnosti za varen prevoz kolesa, na primer med poletnimi kolesarskimi počitnicami, hkrati pa spada med dodatke, ki ne predstavljajo nevarnosti za poškodbe vozila. Prav tako je varen: uporaba nosilca ne vpliva na obnašanje pri vožnji, veljavni garancijski zahtevki ostanejo nespremenjeni. Edinstven dizajn, visoka kakovost izdelave in preizkušena konstrukcija nosilca kolesa olajšajo namestitev kolesa na streho vozila, njegovo pritrditev in kasnejšo demontažo. Nosilec se lahko zaklene, tako da je kolo bolje zaščiteno pred morebitnimi poskusi kraje. Ta se lahko namesti tako na odprt nosilni profil s tako imenovanim T-utorom strešnega prtljažnika kot tudi na zaprt nosilni profil. Velika prednost tega nosilca je aluminijasta konstrukcija, ki ne obremenjuje strehe vozila. Okvir kolesa se enostavno in hkrati varno pritrdi na nosilec z zložljivo ročico. Za pritrditev platišč s pnevmatikami se uporabljajo trakovi iz trpežne in kakovostne plastike. Nosilec za kolesa je prestal določene preskuse obremenitve in varnosti. Največja dovoljena obremenitev strehe vozila (vključno z osnovnim nosilcem, nosilcem za kolesa in prevažanimi kolesi) je navedena v prometnem listu vozila. Iz varnostnih razlogov ne smete preseči največje dovoljene obremenitve strehe.

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Siva

Proizvajalec