Nosilec za kolo

Strešni nosilec za kolo Atera Giro AF

107,48 

Šifra: 082227 Kategoriji: ,

Opis

Strešni nosilec za kolo iz eloksiranega aluminija s funkcijo samodejnega držanja. -> popolnoma vnaprej sestavljen -> prednastavitev ni potrebna -> montaža brez orodja -> za montažo na podnožje / ograjo s kvadratno cevjo 32×22 mm -> f. montaža na podnožje / ograjo z ustreznim aluminijastim profilom

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Siva

Proizvajalec