Nosilec za kolesa za vlečno kljuko

751,39 

Nosilec za kolesa za vlečno kljuko. Premer okvirja kolesa: premer cevi ø 22 – 70 mm. 2 kolesi. Največja obremenitev 36 kg, največja teža vsakega posameznega kolesa je 20 kg. Največja širina pnevmatike 2,35 “.

Na zalogi

Šifra: 000071105F Kategoriji: ,

Opis

Za vozila s priklopno prikolico. Eleganten dizajn in masivna zunanjost tvorita popolno kombinacijo z vozili znamke ŠKODA. Nosilec ima visoko stopnjo stabilnosti. Montaža,
Uporaba in pritrditev koles sta zelo enostavni.
Dovolj je, da kolo nekoliko dvignete od tal. Prevoznik je za
zagotovljen je prevoz dveh koles. Stojalo za kolo se lahko zaklene. Ključavnica ščiti tudi prepeljana kolesa pred krajo. Nosilec, tudi popolnoma naložen, lahko zložite, tako da ostane prtljažni prostor lahko dostopen. Kombinacija visoko odporne jeklene cevi in ​​tirnic iz eloksiranega aluminija predstavlja visoko trdnost, majhno težo in zanesljivo zaščito pred vremenskimi vplivi.
Pri transportu koles na vlečni napravi je treba vedno upoštevati navpično obremenitev zadevnega vozila. Za več informacij kontaktirajte prodajnega svetovalca 07/3460700 ali pošljite povpraševanje.

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Siva

Proizvajalec