Nosilec za kolesa

Nosilec za do 4 kolesa – Thule, za vlečno napravo

Na zalogi

Šifra: 926002 Kategoriji: ,

Opis

Thule VeloCompact je naslednja generacija, kompakten in lahek nosilec za kolo – popoln za vsakodnevno uporabo (za 3-4 kolesa). Thule VeloCompact 926 z najnovejšo generacijo. Nastavek za spojko in tako omogoča transport do štirih koles. Poleg tega je montaža v nosilec veliko lažji. Mestni crash test, TÜV/GS testiran in EuroBE homologacija.5 let garancije

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Črna

Proizvajalec