Napihljiva spalna podloga

67,19 

Napihljiva spalna podloga za dva.
Primerna je za spanje v avtu.

Ni na zalogi

  Izdelka trenutno ni na zalogi v naši trgovini. Če želite, nam v spodnjem obrazcu pustite svoj kontakt in vas o dobavljivosti izdelka obvestimo po e-pošti.
  Šifra: 000069620C Kategoriji: ,

  Opis

  Napihljiva spalna podloga za dva se odlično prilega v dvosedežni šotor in je primerna tudi za spanje v avtu. Podloga za spanje ima tudi odlično lastnost – integrirano nožno črpalko. Z izpihovanjem in pakiranjem dobite lahko podlogo, za katero je TPU laminacija samoumevna, kar poveča obstojnost spalne podloge.

  Nosilnost za dve osebi: 160 kg; Dimenzija: 1,8 x 1,05 x 0,05 m; Zložena: 0,3 x 0,15 x 0,15 m
  Teža: 1078 g

  Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
  Fotografije so simbolične.

  Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

  Dodatne informacije

  Proizvajalec

  Barva

  Zelena