Nahrbtnik za prenosnik

53,63 

Nahrbtnik kolekcija RS

Ni na zalogi

  Izdelka trenutno ni na zalogi v naši trgovini. V kolikor želite, nam v spodnjem obrazcu pustite svoj kontakt in vas o dobavljivosti izdelka obvestimo po e-pošti.
  Šifra: 5E0087327 Kategoriji: ,

  Opis

  Nahrbtnik s predelkom za prenosni računalnik, primeren za prenosnike do 15 ”in notranjim predelkom z zadrgo, črnim logotipom RS na sprednji strani, oblazinjenim hrbtom z ledveno oporo, oblazinjenim ramenskim trakom s pokritim magnetom za slušalke, stranskim izhodom za slušalke. Material: 100% TPE.

  Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
  Fotografije so simbolične.

  Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

  Dodatne informacije

  Barva

  Siva

  Proizvajalec