Nahrbtnik

45,02 

Nahrbtnik z zaščitno prevleko za dež

Ni na zalogi

  Izdelka trenutno ni na zalogi v naši trgovini. V kolikor želite, nam v spodnjem obrazcu pustite svoj kontakt in vas o dobavljivosti izdelka obvestimo po e-pošti.
  Šifra: 000087327F Kategoriji: ,

  Opis

  Nahrbtnik. 2 žepa, 2 stranska žepa iz mrežice, 1 sprednji žep z zadrgo, nastavljivi, oblazinjeni naramni pasovi z odsevnimi elementi, pas za prsi in boke, prezračevalni sistem na hrbtu, praktični notranji žepi. Vključno z odsevno prevleko za dež. Blagovna znamka: ŠKODA Motorsport in tisk R5 na sprednji strani. Prostornina: 30 L; Material: 100% poliester

  Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
  Fotografije so simbolične.

  Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

  Dodatne informacije

  Barva

  Siva

  Proizvajalec