Nahrbtnik

Otroški nahrbtnik

17,23 

Šifra: 000087327D Kategoriji: ,

Opis

Praktičen otroški nahrbtnik z odsevnimi elementi za boljšo vidljivost v prometu. Logotip SKODA za otroke. Velik glavni predal, manjši predal z zadrgo, dva stranska žepa iz mrežice. Z oblazinjenimi naramnicami in prsnim pasom. V notranjosti je majhen predel za značko z imenom. Dimenzije: 24 x 32 x 10 cm. Prostornina: pribl. 7 l. Material: PE.

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Zelena

Proizvajalec