Moška MTB hlače Škoda XXL

107,58 

Šifra: 000084614AB Kategorija:

Opis

Moška MTB majica z dolgimi rokavi iz lahkega in hitro sušečega materiala. Majica ima na zgornjem delu hrbtne strani majice odsevni varnostni element v obliki logotipa ŠKODA.

Teža: 186g

Velikost: XXL

Barva: smaragdno zelena

Material: 100% poliester

Material zunanjih kratkih hlač – Glavni material: 92 % najlon, 8 % elastan – Kontrastni material: 95 % poliester, 5 % elastan

Material podloge: 90% poliester, 10% elastan

 

 

 

 

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.