Moška kolesarska majica – velikost L

64,53 

Šifra: 000084610CM Kategorija:

Opis

Moška kolesarska majica v novem ŠKODA dizajnu, v barvni kombinaciji bele, smaragdne in električne barve, izdelana iz recikliranih materialov. Je zračna, elastična in udobna za nošenje, ima oprijet kroj in tri elastične žepe z odsevnimi elementi na zadnji strani. Elastični rokavi se popolnoma prilegajo roki.

Teža: 158 g

Barva: bela, smaragdno zelena, električna

Material: 1. Strukturiran material: 95 % recikliran poliester, 3 % recikliran elastan, 2 % elastan

Gladek material: 86 % recikliran poliester, 8 % recikliran elastan, 6 % elastan

Moška kolesarska majica

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.