Maketa kozolca

450,00 

Kategorija:

Opis

V sodelovanju z lokalno skupnostjo  smo se odločili, da vam predstavimo unikaten ročno izdelan kozolec iz hrastovega in smrekovega lesa

Maketa kozolca je bila izdelana po originalnem 100 let starem kozolcu v merilu 1:17, izpod rok g. Petra Škarja z veliko mero natančnosti in truda. Izdeloval se je 130ur.

Kozolec je  ena izmed največjih znamenitosti in prepoznavnosti v Sloveniji. Dežela kozolcev v Šentrupertu tako poskuša njegovo kulturno vednost izpostaviti in prestaviti svetu, predvsem pa želijo spodbuditi lastnike za ohranitev kozolcev.

Mere: (višina) 62cm x (širina) 55cm x  (dolžina) 72,5cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.