LED zadnja LUČ za kolo

23,72 

Šifra: 000050303C Kategoriji: ,

Opis

LED zadnja luč za kolo za USB polnjenje z realno svetilnostjo 50 lumnov zagotavlja še več varnosti zahvaljujoč funkciji inteligentnega zavornega senzorja. Funkcija zavornega senzorja je, da ko se kolesar nenadoma ustavi, LED lučka utripa s 100% intenzivnostjo 3 sekunde in opozori kolesarje v koloni za njimi na oviro ali neravno površino. Svetilka ima aluminijasto konstrukcijo. Stopnja vodotesnosti IP65. 4 načini osvetlitve + 5 načinov utripanja.

Življenjska doba baterije: 2,5-6 h (odvisno od izbranega načina)

Čas polnjenja: 3 ure

Mere [cm]: 2,9 x 3,6 x 2,8

Barva: Črna

Teža: 30g

1 x polnilni kabel z USB-C koncem, 1 x držalo za sedež, 1 x silikonsko držalo, 2 x najlonska trakova in navodila za uporabo.

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.