Korito pritljažnega prostora

79,61 

Plastično korito pritljačnega prostora; Dolžina: 1100 mm; Širina: 1020 mm; Višina: 30 mm; Masa: 1700 gr

Na zalogi

Šifra: 5E9061162 Kategoriji: ,

Opis

Ali imate aktiven življenjski slog? Potem je plastična kad iz ponudbe originalnih dodatkov ŠKODA popolna rešitev za vas. Še posebej, ko se ukvarjate s športom, ribolovom ali podobnim. so. Ščiti prtljažnik pred vlago in umazanijo. Kad je praktičen dodatek, ki ne le pomaga lažje pospraviti predmete, ampak jih tudi zaščiti pred poškodbami. V kad lahko vstavite predelne stene ALU, ki prostor za shranjevanje razdelijo na poljubno število predelkov. Tako se prepreči zdrs prepeljanih predmetov. Rob kadi preprečuje razlitje tekočin. Plastični pladenj odlično kopira prtljažnik, je lahek in ga ni treba pritrditi v prtljažnik. Tega lahko hitro in enostavno odstranite, ne da bi umazanijo razlili v prtljažnik, nato pa ga izstrelite ali sperite. Kad je izdelana iz visokokakovostne termoplastike, je izjemno močna in odporna na kemikalije. Dobavljivo tudi za druge modele vozil, kontaktirajte prodajnega svetovalca: 07/3460700

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Črna

Proizvajalec