Komplet zimskih verig – Enyaq

156,82 

Šifra: 000091387BL Kategorija:

Opis

Za Škodo Enyaq

Pnevmatike: 235/55 R19, 255/50 R19,

Dimenzije platišč: 8Jx19 ET45

Kaj morate vedeti?
Da bi zagotovili najboljše, smo vse zimske verige iz originalne dodatne opreme Škoda podvrgli zahtevnim homologacijskim testom, kjer ne testiramo le njihove mehanske odpornosti, temveč tudi npr. B. testirana združljivost z našimi vozili. Snežne verige so dokazale svojo kakovost v vseh pogledih. Snežne verige so nameščene na stalno gnani osi vozila, ki je zadnja os električnega terenca Škoda Enyaq iV. Po namestitvi morate prevoziti 50 do 100 metrov, preveriti sredinski položaj verig in jih po potrebi ponovno pritrditi. Z nameščenimi snežnimi verigami je priporočljiva vožnja največ 50 km/h.

Vzdrževanje: Ne shranjujte v mokrih pogojih. Napenjalec gume zaščitite pred kemičnimi vplivi (bencin, kislina) in toploto ter ga redno testirajte.

Garancija: 24 mesecev.

Teža: 5,5 kg

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.