Komplet negovalnih sredstev

1 gel za čiščenje platišč (500 ml), 1 sredstvo za odstranjevanje žuželk (500 ml), 1 koncentrat za čiščenje vetrobranskega stekla 1:100 (40 ml) in gobica za odstranjevanje žuželk.

22,89 

Šifra: 000096356B Kategorija:

Opis

Ponudbo sestavljajo visokokakovostni in okolju prijazni izdelki za nego, ki vam pomagajo pri negi vašega avtomobila.Glavna prednost te gobice je njena sestava – mehka površina, ki ne poškoduje laka avtomobila in hkrati trše gobično jedro, ki pod pritiskom doseže ostanke žuželk na karoseriji in jih odstrani. zanesljivo.

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Proizvajalec