Komplet negovalnih sredstev

Pakiranje:  4 x 50 ml

17,63 

Šifra: 000096356A Kategorija:

Opis

Privoščite svojemu avtomobilu kakovostno nego. Paleta originalnih dodatkov Škoda ponuja komplet izdelkov za nego avtomobilov za vse avtomobile Škoda. Originalna kozmetika ŠKODA zagotavlja, da bodo izdelki resnično negovali in polepšali avto. Vsi zastopniki so prestali stroge teste, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost, učinkovitost in brezhibnost teh izdelkov.

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Proizvajalec