Kolesarski nahrbtnik WLC

Kolesarski nahrbtnik 10l

38,53 

Šifra: 000087327M Kategoriji: ,

Opis

Kolesarski nahrbtnik z možnostjo vstavljanja v 1,5 l rezervoar za tekočino ima notranji mrežasti žep z zadrgo in dva mrežasta zunanja predelka. Druge funkcije vključujejo po višini nastavljiv prsni pas, hipster pas, udobno hrbtno oblazinjenje, držalo za čelado, zelene gumijaste trakove za pritrditev majhnih predmetov in odsevne trakove za večjo varnost.

Blagovna znamka: odsevni napis ŠKODA.

 

Nahrbtnik je izdelan iz vodoodpornega materiala.

Prostornina: 10l

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Črna

Proizvajalec