Moške kolesarske hlače – velikost L

80,29 

Šifra: 000084614Q Kategorija:

Opis

Moške kolesarske hlače z naramnicami v novem dizajnu ŠKODA so izdelane iz visokokakovostnih, funkcionalnih recikliranih materialov. Kratke hlače imajo prefinjen, anatomsko oblikovan kroj in profiliran vložek z antibakterijsko površinsko obdelavo.

Teža: 218g

Barva: glavni material: črna/električna, naramnice: bele

Material: 1. 81 % recikliran poliamid, 11 % recikliran elastan, 8 % elastan 2. 80 % recikliran poliester, 20 % recikliran elastan 3. Oprsnik: 82 % poliester, 18 % elastan

Gostota vložka: dvoslojni, sloj 1: 65 kg/m3, sloj 2: 100 kg/m3

 

Moške kolesarske hlače ŠKODA

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.