Kolesarska steklenica

6,06 

Na zalogi

Šifra: 6U0050309B Kategorija:

Opis

Kolesarska steklenica za pijačo v novem dizajnu znamke ŠKODA je narejena iz izvlečka sladkornega trsa, natančneje iz biorazgradljivega polietilena. Tona etanola sladkornega trsa odstrani do dvakrat več CO2 iz zraka, ko izdelek raste. Logotipa ŠKODA in We Love Cycling na sprednji strani steklenice. Proizvedeno na Nizozemskem.

Primerno za pijače s temperaturo največ 40°C. Pralno v pomivalnem stroju.

Barva: električno zelena, smaragdno zelena
Material: polipropilen, brez BPA
Prostornina: 0,75L
Teža: 95g

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.