Hladilna torba Škoda

206,46 

Hladilna torba škoda. Pri e-vozilih in hibridnih vozilih, ki se še niso zagnala, se hladilna škatla ne napaja iz sprednje 12V vtičnice.

Na zalogi

Šifra: 5L0065400 Kategoriji: ,

Opis

Nastavite obseg:
Hladilna škatla – prostornina 15 l, navodila za montažo, navodila za uporabo.
Uporaba:
Napajanje: 12V
Funkcije: Hlajenje – zelena dioda: hladilna zmogljivost do 20 ° C pod nivojem zunanje temperature. Ogrevanje – rdeča dioda: moč ogrevanja 65 ° C. Zaščita pred praznjenjem baterije.
Mesto namestitve:
Vsak prosti sedež zadaj. V vozilih Yeti in Roomster hladilne škatle ne priporočamo na srednji zadnji sedež zaradi pomanjkanja prostora med zložljivimi mehanizmi zadnjih sedežev.
Vzdrževanje:
Običajni detergenti. Ne uporabljajte abrazivnih čistilnih sredstev ali topil. Po uporabi obrišite do suhega.
Omejitev:
Cool box ni priporočljiv v prtljažniku avtomobila.

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Siva

Proizvajalec