Hladilna torba Škoda

206,46 

Hladilna torba škoda. Pri e-vozilih in hibridnih vozilih, ki se še niso zagnala, se hladilna škatla ne napaja iz sprednje 12V vtičnice.

Ni na zalogi

  Izdelka trenutno ni na zalogi v naši trgovini. V kolikor želite, nam v spodnjem obrazcu pustite svoj kontakt in vas o dobavljivosti izdelka obvestimo po e-pošti.
  Šifra: 5L0065400 Kategoriji: ,

  Opis

  Nastavite obseg:
  Hladilna škatla – prostornina 15 l, navodila za montažo, navodila za uporabo.
  Uporaba:
  Napajanje: 12V
  Funkcije: Hlajenje – zelena dioda: hladilna zmogljivost do 20 ° C pod nivojem zunanje temperature. Ogrevanje – rdeča dioda: moč ogrevanja 65 ° C. Zaščita pred praznjenjem baterije.
  Mesto namestitve:
  Vsak prosti sedež zadaj. V vozilih Yeti in Roomster hladilne škatle ne priporočamo na srednji zadnji sedež zaradi pomanjkanja prostora med zložljivimi mehanizmi zadnjih sedežev.
  Vzdrževanje:
  Običajni detergenti. Ne uporabljajte abrazivnih čistilnih sredstev ali topil. Po uporabi obrišite do suhega.
  Omejitev:
  Cool box ni priporočljiv v prtljažniku avtomobila.

  Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
  Fotografije so simbolične.

  Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

  Dodatne informacije

  Barva

  Siva

  Proizvajalec