Gorsko žensko kolo

1.163,77 

Gorsko kolo Žensko

Ni na zalogi

  Izdelka trenutno ni na zalogi v naši trgovini. V kolikor želite, nam v spodnjem obrazcu pustite svoj kontakt in vas o dobavljivosti izdelka obvestimo po e-pošti.
  Šifra: 000050230BS Kategorija:

  Opis

  Če vprašate ženske, kaj pričakujejo od gorskega kolesa, je seznam njihovih zahtev in želja zelo podoben seznamu poudarjenih značilnosti našega MTB Lady. Najbolj pomembna odlika je znižana cev okvirja, ki omogoča udobnejše in varnejše sestopanje. Zahvaljujoč širšemu krmilu ima kolesarka večjo stabilnost na kolesu in z njim lažje upravlja. Velika kolesa so koristna pri premagovanju neravnega terena. Kolesarjenje je bolj tekoče, bolj udobno in manj utrudljivo.

  Teža: 13.8 kg
  Okvir: Aluminij 6061.T6 double butted
  Vilice: SR Suntour XCR Air RL-R
  Ročice: Shimano FC-M4000 40/30/22T
  Sprednje pesto: Shimano HB-TX505 CL QR
  Zadnje pesto: Shimano HB-TX505-8 CL QR
  Menjalniki: Shimano Acera M3000 / Deore M592 SGS Shadow
  Prestave: 3 × 9
  Sprednje zavore: Hydraulic disc Rotor CL 160 mm
  Zadnje zavore: Hydraulic disc Rotor CL 160 mm
  Plašči: Schwalbe Smart Sam
  Sedež: Selle Royal Seta Ladies

  Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
  Fotografije so simbolične.

  Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

  Dodatne informacije

  Barva

  Siva

  Proizvajalec