Gorsko žensko kolo

750,00 

Gorsko kolo Žensko

Šifra: 000050230BS Kategoriji: ,

Opis

NA ZALOGI SAMO EN KOS! 

Če vprašate ženske, kaj pričakujejo od gorskega kolesa, je seznam njihovih zahtev in želja zelo podoben seznamu poudarjenih značilnosti našega MTB Lady. Najbolj pomembna odlika je znižana cev okvirja, ki omogoča udobnejše in varnejše sestopanje. Zahvaljujoč širšemu krmilu ima kolesarka večjo stabilnost na kolesu in z njim lažje upravlja. Velika kolesa so koristna pri premagovanju neravnega terena. Kolesarjenje je bolj tekoče, bolj udobno in manj utrudljivo.

Teža: 13.8 kg
Okvir: Aluminij 6061.T6 double butted
Vilice: SR Suntour XCR Air RL-R
Ročice: Shimano FC-M4000 40/30/22T
Sprednje pesto: Shimano HB-TX505 CL QR
Zadnje pesto: Shimano HB-TX505-8 CL QR
Menjalniki: Shimano Acera M3000 / Deore M592 SGS Shadow
Prestave: 3 × 9
Sprednje zavore: Hydraulic disc Rotor CL 160 mm
Zadnje zavore: Hydraulic disc Rotor CL 160 mm
Plašči: Schwalbe Smart Sam
Sedež: Selle Royal Seta Ladies

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Siva

Proizvajalec