Gasilni aparat

56,14 

Gasilni aparat

Na zalogi

Šifra: 2591104 Kategoriji: ,

Opis

Enostavno upravljanje z eno roko – za istočasno prenašanje in spuščanje. Mlaz gasilnega sredstva lahko kadar koli izklopite. Visoko zmogljiv prah za gašenje ABC. Razdalja pršenja: 4 m. Trajanje pršenja: 8,5 sekunde. Primerno za temperature od -30 do +60 stopinj. Standard: DIN EN3, skupna teža: 1,7 kg. Mere v nosilcu (V / Š / G): 275/95/130 mm.

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Rdeča

Proizvajalec