Električno žensko kolo

Električno kolo Škoda

2.827,70 

Šifra: 000050212BP Kategorija:

Opis

Z električnim kolesom ŠKODA eCross lahko uživate v udobju vožnje po cestah ali kolesarskih poteh in dosegu do 150 kilometrov. Kakovostni elektromotor Shimano Steps E5000 deluje tiho in ponuja mirno in nežno podporo pri pedaliranju, zaradi česar je primeren za manj izkušene kolesarje. Popolnoma integrirana baterija in skriti kabli poudarjajo tanek videz in so v tej kategoriji nadstandardni. Seveda obstaja tudi ena. Na voljo je celotna oprema, vključno z LED osvetlitvijo. Za več tehničnih podrobnosti pokličite prodajnega svetovalca. 07/3460700

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Siva

Proizvajalec