Električna polnilnica

625,68 

SKODA iV Charger Connect Plus AC 3 (11 kW) kabel 7,5 m

Na zalogi

Šifra: MOON43224 Kategoriji: ,

Opis

Inovativen in učinkovit en sistem polnjenja, številne prednosti. Z našim polnilnikom izberete sodobno rešitev za polnjenje. Tako individualno, da ima pravo ponudbo, vključno z namestitvijo za vse zahteve. In tako usmerjen v prihodnost, da se odlično vključi v vaš vsakdan. Zato je naš polnilnik na voljo v treh različicah opreme. SKODA iV polnilec Connect Plus; moč polnjenja do 11 kW; Vgrajen polnilni kabel 7,5 m; Nadzor LAN, Wi-Fi in LTE / 4G *; Zaščita dostopa prek RFID; Merilnik energije s certifikatom MID. Za več informacij kontaktirajte prodajnega svetovalca 07/3460700

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Siva / Črna

Proizvajalec