Držalo na vzglavniku

5,88 

Pametno držalo kljukica

Na zalogi

Šifra: 3V0061126 Kategoriji: ,

Opis

Barva: Črna; Material: plastika; Čas namestitve: 20 TU; Omejitev: Ni na voljo za vozila s športnimi sedeži v premi vozila.; Obseg kompleta: kljuke, navodila za montažo.; Nosilnost: največ 3 kg. Kavelj lahko naložite samo navpično navzdol.;Teža: 0,05 kg; Vzdrževanje: Brez vzdrževanja. Garancija: 24 mesecev. Ne nanaša se na običajne znake obrabe.

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Črna

Proizvajalec