Dežnik Škoda Fabia

Reverzni dežnik Fabia, obrnjeno zapiranje.

19,21 

Šifra: 6VA087602 Kategorija:

Opis

Rezervni dežnik z inovativnim obrnjenim mehanizmom za odpiranje in zapiranje, kjer voda ostane v notranjosti in ne kaplja naokoli. Dvojna plast dežnika s prezračevanjem v dizajnu preprečuje blokado zraka. Dežnik ima prefinjen okvir z vetrovno odpornim sistemom, mehanskim odpiranjem, avtomatskim zapiranjem in ima samostojno funkcijo. Ročaj je v obliki črke “J” za udobno obešanje na roko.

Barva: logotip FABIA v beli barvi na sredini 1 plošče; črna nalepka z logotipom ŠKODA v beli barvi
Teža: 570 g

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Siva

Proizvajalec