Čistilo stekel

Čistilo za čiščenje stekel koncentrat 3l.

13,57 

Šifra: 000096311G Kategorija:

Opis

Pripravljeno čistilo za vetrobransko steklo “Winter” je sredstvo proti zmrzovanju za rezervoar sistema za pranje vetrobranskega stekla in žarometov. Preprečuje zmrzovanje sistema za pranje vetrobranskega stekla do -25 °C.

Primerno za šobe ventilatorja do -10 °C.

Odstranjevanje umazanije z oken brez trakov, pušča fin film, ki ščiti pred bleščanjem nasproti vozečih vozil. Primerno za polikarbonat. Nerazredčenega nalijte v rezervoar za pranje vetrobranskega stekla.

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Barva

Modra