Čistilna krpica iz mikrovlaken FABIA

2,07 

Za učinkovito čiščenje različnih zaslonov na dotik, vključno z mobilnimi telefoni.

Ni na zalogi

  Izdelka trenutno ni na zalogi v naši trgovini. V kolikor želite, nam v spodnjem obrazcu pustite svoj kontakt in vas o dobavljivosti izdelka obvestimo po e-pošti.
  Šifra: 6VA087700 Kategorija:

  Opis

  Visokokakovostna čistilna krpa iz mikrovlaken v sivi barvi z motivom kolekcije Fabia in z logotipom Fabia v beli barvi. Za učinkovito čiščenje različnih zaslonov na dotik, vključno z mobilnimi telefoni. Krpa za čiščenje je dostavljena v belo-sivi papirnati škatli z barvno blagovno znamko Fabia in opisom izdelka.
  Dimenzije:
  30 x 30 cm;
  Teža: 33 g

  Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
  Fotografije so simbolične.

  Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

  Dodatne informacije

  Barva

  Siva

  Proizvajalec