ČELADA Škoda L/XL

62,39 

Šifra: 000050320K Kategorija:

Opis

Čelada za cestno kolesarjenje ima aerodinamično učinkovito obliko, ki močno vpliva na kroženje zraka okoli čelade. Zahvaljujoč obliki je pretok zraka skozi masivne prezračevalne luknje v čeladi maksimalen, upor pa zmanjšan. Čelada ima nastavljiv ergonomski sistem vpenjanja, ki se optimalno prilagaja velikosti glave in zagotavlja udobno in varno prileganje na glavo.

V notranjosti čelade je odstranljivo oblazinjenje z integrirano mrežico. Čelada ima 23 prezračevalnih lukenj in je izdelana s tehnologijo v kalupu, ki ohranja nizko težo. Čelada je skladna z evropskim varnostnim standardom CE EN 1078. Nadomestna podloga za čelado je vključena v dobavi.

Velikost: L/XL (58 – 61 cm)

Teža: 260 g

Barva bela

000050320K

 

 

 

 

 

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.