Čelada otroška Škoda (S)

44,76 

Šifra: 000050321A Kategoriji: ,

Opis

Otroška kolesarska čelada z utripajočo LED lučko na zadnji strani. LED lučko lahko prižigate in ugašate z eno roko, ne da bi morali odstraniti čelado. Čelada ima podaljšan zadnji del za maksimalno zaščito glave. Ima tudi nastavljiv ergonomski vpenjalni sistem, ki se optimalno prilagaja velikosti glave in zagotavlja udobno in varno prileganje na glavo.

V notranjosti čelade je odstranljiva antibakterijska podloga z integrirano mrežico. Čelada ima 23 prezračevalnih lukenj in je izdelana po tehnologiji in-mold, ki ohranja nizko težo. Čelada je v skladu z evropskim varnostnim standardom CE EN 1078.

Teža: 267 g

Velikost S: 52-56 cm

Barva: električno zelena, bela

Material: polikarbonat, EPS

 

 

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.