Bunda – ženska S

Lahka bunda

75,57 

Šifra: 4110075603 Kategoriji: ,

Opis

Odlična toplotna izolacija z majhno težo, poliestrsko oblazinjenje, odporno proti vetru, vodoodbojno, stoječi vratnik z zadrgo in kapuco, ki jo je mogoče zložiti z vrvico, kontrastna zadrga z zavihkom za nevihto, 2 žepa s ontrastno zadrgo, kontrastnimi poliestrskimi trakovi na robu in manšete, obešalniki, stranski šivi, nalepka majhne velikosti na vratu, nalepka za nego v stranskem šivu, pralna pri 40 ° C. Vključeno z vezenim logotipom ŠKODA na levi nadlaket. Dobavljivo tudi v drugih velikostih, kontaktirajte prodajnega svetovalca 07/3460700

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Črna

Proizvajalec