Brezžične slušalke JBL

119,50 

Brezžične slušalke JBL Wave 200TWS v trendovskem dizajnu z dvobarvno znamko Fabia na polnilni škatli.

Ni na zalogi

  Izdelka trenutno ni na zalogi v naši trgovini. Če želite, nam v spodnjem obrazcu pustite svoj kontakt in vas o dobavljivosti izdelka obvestimo po e-pošti.
  Šifra: 6VA063702A Kategoriji: ,

  Opis

  Brezžične slušalke JBL Wave 200TWS v trendovskem dizajnu z dvobarvno znamko Fabia na polnilni škatli. Tehnologija Bluetooth v različici 5.0, doseg 10m. Zmogljivi 5,8 mm gonilniki za kakovostno reprodukcijo zvoka. JBL Pure Bass zagotavlja močno bazo nizkih tonov. Vgrajeni mikrofoni, prostoročna funkcija, podpora glasovnemu pomočniku. Možnost uporabe ene ali obeh slušalk. Vgrajena baterija z življenjsko dobo 6 ur z enim polnjenjem. Polnilna škatla podaljša čas delovanja za 15 ur. Frekvenca 20 – 20 kHz, občutljivost 108 dB SPL@1 kHz. Paket vključuje polnilno postajo, 2 slušalki z in-ear konstrukcijo, slušalke v velikostih S, M, L, USB-C polnilni kabel.

  Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
  Fotografije so simbolične.

  Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

  Dodatne informacije

  Barva

  Bela

  Proizvajalec