Vedno z vami!

 

Servisne delavnice, tehnični pregledi in registracije vozil v Trebnjem in v Ivančni Gorici bodo od 4.1.2021 delovale po običajnem delovnem času.

 

Kljub temu, da sta zavoljo vašega in našega zdravja salona vozil KIA in Škoda v Trebnjem ter Ivančni Gorici začasno zaprta, smo vam še vedno povsem na voljo preko telefona, klepetalnika na naši spletni strani, e-poštnih sporočilih in družbenih omrežjih.
V primeru, da bivate v drugi občini in bi želeli opraviti tehnični pregled ali servis, izpolnite izjavo za prehod v drugo občino, ali pa nam pišite in vam bomo izjavo posredovali.

 

Več informacij in kontakti

Prodaja vozil, servis in tehnični pregledi Ivančna Gorica

KAJ PRAVIJO O NAS

NAŠE STRANKE

SALON IVANČNA GORICA

Sodobna tehnologija je zakon, kajne? S pomočjo le te, se lahko virtualno sprehodite po salonu v Ivančni Gorici. Klikajte na puščice in si pobližje oglejte najnovejše modele znamk Škoda in KIA.

PAN – JAN d.o.o. IVANČNA GORICA

Stantetova ulica 25, Obrtna cona, 1295 Ivančna Gorica

V naši poslovalnici v Obrtni coni, lepo vidni tudi z avtoceste, vas čakajo sodobno opremljeni salon vozil Škoda, pooblaščeni servis vozil Škoda in KIA, servis za ostale znamke vozil. Na ogled je tudi naša ponudba rabljenih in testnih vozil.

Postavljen imamo tudi sodobno opremljen stezo za tehnične preglede s sprejemnim centrom, kjer lahko uredite registracijo in prepis vozil ter pridobite homologacijsko dokumentacijo.

Pogovorite se lahko tudi s svetovalci za financiranje in upravljanje voznega parka.

PAN - JAN d.o.o.

Z VAMI ŽE 31 LET

PAN – JAN d.o.o. je družinsko podjetje, v katerem s pomočjo stalnih izboljšav svojim strankam že 27 let nudimo odlične storitve po konkurenčnih cenah.

Ponašamo se z nazivom Trgovec leta, obenem pa smo v neodvisni raziskavi agencije Mediana osvojili odlično oceno za skrb za kupce. Naš avtomehanik Martin Hren pa se ponaša z nazivom najboljšega servisnega tehnika za vozila Škoda v Sloveniji.

Temelj uspeha našega podjetja predstavljajo naši zaposleni, zato nenehno vlagamo v njihov strokovni in osebni razvoj. Zaposleni nam to vračajo z zvestobo podjetju, visoko delovno motivacijo in odličnim odnosom do strank.

Obiščite nas v Ivančni Gorici!