Cenjene stranke obveščamo, da so zaradi izredne situacije v povezavi z izbruhom virusa COVID-19, do nadaljnjega zaprti saloni v Trebnjem in Ivančni Gorici (Servisi za nujne primere še obratujejo). Prav tako v naših poslovalnicah ne bomo izvajali tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil. Ob tem dodajamo še, da se veljavnost prometnih dovoljenj, vključno z zavarovanjem motornih vozil (obvezno in kasko), zaradi odloka podaljša do 16. 5. 2020, kljub temu pa vam lahko od doma uredimo podaljšanje zavarovanj. Čeprav smo zavoljo vašega in našega zdravja poslovalnici začasno zaprli, smo vam še vedno povsem na voljo preko telefona, klepetalnika na naši spletni strani, e-poštnih sporočilih in družbenih omrežjih. Več si lahko preberete tukaj.

Prodaja vozil, servis in tehnični pregledi Ivančna Gorica

KAJ PRAVIJO O NAS

NAŠE STRANKE

SALON IVANČNA GORICA

Sodobna tehnologija je zakon, kajne? S pomočjo le te, se lahko virtualno sprehodite po salonu v Ivančni Gorici. Klikajte na puščice in si pobližje oglejte najnovejše modele znamk Škoda in KIA.

PAN – JAN d.o.o. IVANČNA GORICA

Stantetova ulica 25, Obrtna cona, 1295 Ivančna Gorica

V naši poslovalnici v Obrtni coni, lepo vidni tudi z avtoceste, vas čakajo sodobno opremljeni salon vozil Škoda, pooblaščeni servis vozil Škoda in KIA, servis za ostale znamke vozil. Na ogled je tudi naša ponudba rabljenih in testnih vozil.

Postavljen imamo tudi sodobno opremljen stezo za tehnične preglede s sprejemnim centrom, kjer lahko uredite registracijo in prepis vozil ter pridobite homologacijsko dokumentacijo.

Pogovorite se lahko tudi s svetovalci za financiranje in upravljanje voznega parka.

PAN - JAN d.o.o.

Z VAMI ŽE 30 LET

PAN – JAN d.o.o. je družinsko podjetje, v katerem s pomočjo stalnih izboljšav svojim strankam že 27 let nudimo odlične storitve po konkurenčnih cenah.

Ponašamo se z nazivom Trgovec leta, obenem pa smo v neodvisni raziskavi agencije Mediana osvojili odlično oceno za skrb za kupce. Naš avtomehanik Martin Hren pa se ponaša z nazivom najboljšega servisnega tehnika za vozila Škoda v Sloveniji.

Temelj uspeha našega podjetja predstavljajo naši zaposleni, zato nenehno vlagamo v njihov strokovni in osebni razvoj. Zaposleni nam to vračajo z zvestobo podjetju, visoko delovno motivacijo in odličnim odnosom do strank.

Obiščite nas v Ivančni Gorici!